products

7 το μαλλί» Χ 24» Ζηλανδία που πιέζει σιδερώνοντας 5mm αισθάνθηκε τα μαξιλάρια

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: LSN
Πιστοποίηση: EN71
Αριθμό μοντέλου: S-07
Ποσότητα παραγγελίας min: 100pcs
Τιμή: Negotiate with the seller
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τσάντα PP
Χρόνος παράδοσης: 3-5 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 9000pcs την εβδομάδα
Λεπτομερής ενημέρωση
Χρόνος παραγωγής: 3-5 ημέρες Μέγεθος: Συνήθεια
Χρώμα: 43 χρώματα Λογότυπο: Δεχτείτε
Συσκευασία: 1pc/PP τσάντα Δείγμα: ελεύθερος
Υψηλό φως:

7» το Χ 24» αισθάνθηκε τα μαξιλάρια

,

EN71 αισθητά μαξιλάρια


Περιγραφή προϊόντων

7 πιέζοντας χαλί σιδερώματος μαλλιού» Χ 24» 100% Νέα Ζηλανδία

 

1. Αισθητές πληροφορίες χαλιών σιδερώματος

 

ΕΞΑΙΣΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟΣ:

Το αρίστης ποιότητας μαλλί μας είναι μηχανικά χωρισμένο για να επιλέξει μόνο τις λεπτότερες ίνες. Το μαλλί μας δεν είναι ποτέ λευκαμένο ή βαμμένο, και δεν έχει κανένα συνθετικό υλικό πληρώσεως. Αυτά τα χαλιά γίνονται από ένα συστατικό μόνο: 100% ανθρακωμένο μαλλί της Νέας Ζηλανδίας, καμία προστιθέμενη χημική ουσία.


ΗΘΙΚΕΣ ΖΩΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ:

Χρησιμοποιούμε μόνο το μαλλί από τα αγροκτήματα που ανατρέφουν τα πρόβατά τους ανθρωπιστικά και εμμένουν στις βιώσιμες πρακτικές. Είμαστε δεσμευμένοι στο υψηλό βιοτικό επίπεδο για τα ζώα και τους ανθρώπους όμοιους!


ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟΥ:

Το πιέζοντας χαλί μαλλιού μας διατηρεί τη θερμότητα από το σίδηρό σας και την ακτινοβολεί πίσω στο ύφασμά σας, που σώζει σας από να πρέπει να κτυπηθούν και το σίδηρο και οι δύο πλευρές! Είναι τόσο αποδοτικό που θα πρέπει ούτε καν να χρησιμοποιήσετε τον ατμό με το σίδηρό σας! Εάν επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ατμού, σιγουρευτείτε για να βάλετε κάτι απορροφητικό κάτω από το μαξιλάρι για να προστατεύσει τον πίνακά σας.

 

2. Αισθητές λεπτομέρειες μαξιλαριών

 

Μέγεθος

 

Δεχτείτε προσαρμοσμένος

Χρώμα ανοικτό γκρι
επιλέξτε από το διάγραμμα χρώματός μας
Πάχος 5mm
Πιστοποιήσεις EN71
Δείγμα
Δείγμα Δεχτείτε
Χρόνος δειγμάτων 3 ημέρες
Χρόνος παράδοσης 2-4 ημέρες (δείγμα)
Όρος πληρωμής
T/T 30% προπληρωμένος πριν από την παραγωγή, 70% που πληρώνεται πριν από την αποστολή
PayPal Για τις μικρές διαταγές

 

3.  Το μαλλί αισθάνθηκε τον καθαρισμό:


1. Το κρύο νερό χρήσης όταν αισθάνθηκε το πλύσιμο, δεν λευκαίνει ή δεν πλένει στο πλυντήριο. Πλύσιμο με το χέρι ώστε να μη βλαφθεί η εμφάνιση.


2. Επειδή αισθητός αποτελείται από το μαλλί, τα προϊόντα που περιέχουν τη χλωρίνη και το φθορισμού λευκαίνοντας πράκτορα δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να επιλεχτεί ένα ειδικό απορρυπαντικό για το μαλλί.


3 στον καθαρισμό, δεν πρέπει είναι δύσκολο να τριφθούν, να χρησιμοποιηθεί η μέθοδος και έπειτα ήπια να τριφθούν με το χέρι που πλένει, να θελήσει επίσης να θυμηθεί δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τη σανίδα μπουγάδας τρίβει. Πρόσθετος, εάν να είστε τοπικός πάρτε βρώμικος, μπορεί να προσπαθήσει να βυθίσει μέσα με την πετσέτα παίρνει το ειδικό απορρυπαντικό μαλλιού για να σκουπίσει το πρόσωπο μαλλιού ήπια, αφότου όταν besmear πηγαίνει καθαρός, ανακαταλαμβάνει την ίδια εμβύθιση μεθόδου παίρνει το σαφές νερό στο πλύσιμο.


4. Μετά από να καθαρίσει το μαλλί αισθητό, χρησιμοποιήστε τη μέθοδο και, αποφύγετε με κάθε τρόπο, και την υποβάλτε η αερισμένη θέση που ξεραίνει, όταν είναι ακόμα υγρή, κανονίζει τη μορφή του, ώστε να αποφευχθούν οι ρυτίδες, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σίδηρο χαμηλής θερμοκρασίας σιδερώνοντας για λίγο. Η επιφάνεια μαλλιού έχει ένα στρώμα του φυσικού λίπους, έχει βασικά την επίδραση που βυθίζει το νερό, μπορεί ελαφρώς με την πετσέτα εγγράφου να απορροφήσει ξηρό πάλι καθαρό.


5. Λόγω του φυσικού λίπους στην επιφάνεια του μαλλιού, όταν το μαλλί αισθητό παίρνει βρώμικο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πετσέτα εγγράφου για να απορροφήσετε το ρύπο και να τον πλύνετε έπειτα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το νερό και το σαπούνι για να το καθαρίσετε για να αποτρέψετε αμέσως το ρύπο από να επεκταθείτε.

 

4. Το μαλλί αισθάνθηκε τη συντήρηση:


1. Επειδή η μοναδικές αναγωγιμότητα και η ελαστικότητα της ίνας μαλλιού, προϊόντα μαλλιού μπορούν να είναι ανθεκτικότερες από άλλα φυσικές ίνες και προκαλούμενα από τον άνθρωπο προϊόντα ινών εάν κατάλληλα διατηρείται τακτικά. Παρακαλώ φροντίστε τα αισθητά αγαθά σύμφωνα με τις οδηγίες προσοχής για την ετικέττα. Αυτό θα εξασφαλίσει την εμφάνιση και η αίσθηση των αισθητών αγαθών θα μείνει φρέσκια για πολύ καιρό.


2. Πάντα χρησιμοποιήστε μια υψηλής ποιότητας μαλακή βούρτσα για να αφαιρέσετε τη σκόνη επιφάνειας για να διατηρήσει το φωτεινές χρώμα και την εμφάνιση του αισθητού υφάσματος.


3. Στηριχτείτε το ύφασμα μαλλιού για να επιτρέψετε από καιρού εις καιρόν το χρόνο ινών μαλλιού να αναπνεστούν και να ανακτηθούν οι φυσικές ιδιότητές του.

 

7 το μαλλί» Χ 24» Ζηλανδία που πιέζει σιδερώνοντας 5mm αισθάνθηκε τα μαξιλάρια 0
 
  Ανατροφοδότηση πελατών:
 
7 το μαλλί» Χ 24» Ζηλανδία που πιέζει σιδερώνοντας 5mm αισθάνθηκε τα μαξιλάρια 1
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Summer zhang

Τηλεφωνικό νούμερο : 18233589722

WhatsApp : +8618233589722